ELINSTALLATIONER

Varför MJ's?

MJs erbjuder bred kompetens med mycket lång erfarenhet av alla former av El/tele-arbeten. Våra installatörer är välutbildade och ser alltid till att lösa alla problem på bästa sätt. Känner du dig tveksam inför något elarbete så kan vi tipsa dig om vilka lösningar som kan fungera just i ditt fall.

 

 


Vi utför elinstallationer för alla typer av byggnader


Med kunnig och erfaren personal kan vi alltid hitta en effektiv lösning på alla uppdrag. Med regelbunden service kan du sänka dina energikostnader och undvika tidsödande driftstopp och dyra reparationer på din fastighet, anläggning eller industri. Dessutom säkerställer vi att du lever upp till lagar och förordningar. Vi hjälper dig med löpande underhåll, akuta åtgärder och ombyggnationer. Det gäller både på elinstallationer vi själva utfört eller på elinstallationer du köpt genom en annan leverantör. Vi eftersträvar snabba beslutsvägar och vår personal finns alltid tillgänglig för våra kunder. Kvalitet, förtroende och engagemang står i fokus både för företaget och för vår personal.


Vi erbjuder även dig som kund att anlita oss som totalentreprenörer i ditt projekt. Då tar vi in aktörer från bygg, måleri etc och håller ihop projektet åt dig, från start till färdigt objekt. Vi har flera nära samarbeten med duktiga och professionella yrkesgrupper och tillsammans hjälper vi dig att få det resultatet du är ute efter.